Culege Fructele

In acest joc distractiv cu fructe trebuie sa culegi fructele din pom intr-un mod mai interesant si anume, trebuie sa aranjezi tijele astfel incat in momentul in care apesi pe fruct, el sa pice pe pije si sa il directionezi direct in cosul de fructe. Tijele pot fi mutate pe plansa jocului si balansate oricum, dupa cum preferi tu si cum crezi ca e mai bine pentru ca fructele sa ajunga in cos si sa nu pice pe jos. Odata ce ai aranjat tijele astfel incat fructul sa aibe o cale corecta spre cosulet, apasa pe fruct pentru a pica din pom.

Pentru a aduna mai multe puncte, incearca sa te grabesti si sa nu pierzi timpul. Jocul are mai multe nivele pe care le poti trece daca reusesti sa pui fructul in cosul de fructe de sub pom.

Îţi place acest joc? 58% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Culege Fructele" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a culege fructe.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Culege Fructele": Trebuie sa aranjezi tijele astfel incat odata ce apesi pe fruct sa pice din pom, acesta sa alunece de pe o tija pe alta si sa mearga direct in cosul cu fructe in care trebuie sa aduni fructele. Aduna fructele din fiecare runda a jocului pentru a strange cat mai multe puncte. Daca fructul pica pe jos, nu treci runda.

Părerile celor care au jucat "Culege Fructele"