Cube Buster

Joaca-te unul din jocurile clasice, Cube Buster, un joculet in care trebuie sa elimini cuburile colorate care se strang pe plansa de joc. Jocul este foarte distractiv si atractiv. Cuburile colorate apar din partea de jos a plansei jocului iar grupul de cuburi se mareste tot mai tare, iar misiunea ta este sa ai grija ca acesta sa nu creasca pana in partea de sus a jocului.

Pentru a elimina cuburile colorate, trebuie sa alesi un click pe un grup de minim 3 cuburi colorate cu aceiasi culoare. Odata eliminate cuburile de o culoare, se pot forma alte grupuri de cuburi, iar daca strategia ta de eliminare a cuburilor este buna, atunci vei reusi sa le elimini intr-un mod optim si fara sa pierzi.

Eliminand cuburile colorate vei face ca stiva de cuburi sa fie tot mai mica. In acelasi timp, vor aparea si alte cuburi colorate, deci trebuie sa fii rapid si pe pozitie.

Jocul are mai multe nivele interactive si din ce in ce mai complicate, care iti vor pune la bataie talentul de jucator de top al siteului.

Îţi place acest joc? 100% 3 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Cube Buster" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Cube Buster": In acest joc trebuie sa elimini patratelele colorate. Pentru a elimina patratelele, trebuie sa apesi un click pe un grup de minim 3 patratele de aceiasi culoare.

Părerile celor care au jucat "Cube Buster"