Crusader Tank - Atacul Tancurilor

In acest joculet cu tancuri actiunea se petrece in anum 30287, unde cultul Negru de sectanti au inrobit omenirea cu ajutorul armelor psihologice de distrugere in masa si i-a facut pe oameni sa fie niste sclavi ai acestui cult fanatic.

Tu esti un fel de erou, un cruciat curajos dintr-un grup secret de oameni care vor sa se ridice impotriva acestui Cult Negru. Ai de indeplinit o misiune extrem de importanta: trebuie sa ajungi la liderul si comandantul suprem al cultului Negru si sa il elimini pentru a destabiliza cultul si a destrama tot ceea ce acestia au realizat pentru subjugarea omenirii. Cu ajutorul unui super tank rezistent si capabil sa reziste atacurilor cu arme psihotropice va trebui sa indeplinesti aceasta misiunea in numele oamenilor care vor sa scape de dominatia Cultului Negru. Tancul tau a fost construit in spatele liniilor inamice, de unde va trebui sa iti incepi tu misiunea. Pe parcursul drumului vei intalni foarte multe turnuri de aparare inamice, dar si tancuri blindate care vor trage in tine si pe care va trebui sa e elimini. Curata tot in calea ta si incearca sa ajungi la lider pentru a-l elimina si pentru a castiga jocul.

Jocul cu tancuri are mai multe nivele pe care le poti juca. Fiecare nivel are o dificultate diferita.

Îţi place acest joc? 100% 5 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Crusader Tank - Atacul Tancurilor" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti si Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Crusader Tank - Atacul Tancurilor": Cu ajutorul tastelor cu sageti te poti misca cu tancul pe plansa jocului, te poti feri de gloantele, proiectilele si rachetele care sunt trase spre tancul tau din tancurile inamice dotate cu arme psihotropice. Cu Mouse-ulMouse-ul trebuie sa tintesti tot ce misca, dar si turnurile si alte constructii ale inamicilor pentru a le slabi puterile.

Părerile celor care au jucat "Crusader Tank - Atacul Tancurilor"