Crazy Flasher 2

In acest joc de actiune esti un luptator de pe strada care trebuie sa ajunga sa-si salveze prietena rapita de inamici. Pentru a ajunge la locatia unde prietena lui este tinuta, acesta trebuie sa treaca prin diferite cartiere, unele mai periculoase ca altele. Trebuie sa te lupti cu toti baietii rau de pe strada, cu robotii si cu monstrii care te ataca intr-una si sa ramai in viata pentru a-ti finaliza misiunea.

Te poti lupta cu pumnii si cu picioarele, dar ai si un pistol si cateva gloante pe care il poti folosi pentru a elimina adversarii mai mari si mai greu de doborat. Pe parcursul planselor de joc, daca spargi si cutiile cu bonusuri vei primi viata, incarcatoare de pistol cu gloante.

Jocul are mai multe planse de joc, unele mai simple si altele cu mai multi adversari.

Îţi place acest joc? 50% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Crazy Flasher 2" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te deplasa, iar de pe tastatura numerica foloseste tasta 1 pentru a lovi cu pumnul, 2 pentru a lovi cu piciorul si 0 pentru a scoate pistolul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Crazy Flasher 2": Loveste cu pumnul si cu picioarele in stanga si in dreapta si elimina toti adversarii care te ataca. Daca faci combinatii de taste, in genul atacurilor din cunoscutul joc Mortal Kombat, vei putea ataca cu diferite scheme speciale. Incearca orice combinatie si vei reusi. Strange de pe jos toate incarcatoarele cu gloante pentru pistol pentru ca vei avea nevoie de ele. Apasa pe tasta 1 si 2 pentru a porni jocul, este cu caractere din chineza, insa nu va fi greu de jucat.

Părerile celor care au jucat "Crazy Flasher 2"