Cradle of Persia

Cucereste tot in drumul tau si joaca-te cat mai mult pentru ca castiga bani cu care poti construi o multime de capodopere din Persia Antica. Scopul tau in acest joc este de a construi si a gasi si elibera duhul magic din lampa fermecata a lui Aladin. Descopera un mister care nu a fost vazut pana acum de omenire, aici in jocul "Cradle of Persia" de pe POG.RO si vei fi foarte uimit. Cu banii pe care ii castigi pe planse, poti cumpara cladiri si lemn pentru constructii.

Jocul este de tipul "match 3", adica trebuie sa cauti grupuri de minim 3 obiecte de acelasi fel pentru a le elimina de pe plansa fiecarui nivel din joc. Pentru a elimina obiectele din joc, trebuie sa le marchezi cu Mouse-ul de la stanga la dreapta si de sus in jos, dar si de la dreapta la stanga si de jos in sus. In functie de directia prin care marchezi obiectele care seamana intre ele, plansa va fi repopulata cu alte obiecte. Poti marca obiectele care sunt la fel si pe diagonala, incearca fiecare mutare.

Îţi place acest joc? 93% 57 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Cradle of Persia" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Cradle of Persia": Pentru a castiga bani si pentru a putea construi capodoperele din Persia Antica trebuie sa te joci jocul de combinat. Fiecare nivel pe care il joci iti aduce o suma de bani, in functie de cat de multe elemente ai eliminat. Cu banii stransi poti cumpara si construi. Daca reusesti sa termini jocul, vei elibera duhul magic din lampa fermecata a lui Aladdin. Daca iti plac jocurile cu Aladin, poti cauta si alte jocuri pe POG.RO pentru ca sunt o multime de jocuri frumoase.

Părerile celor care au jucat "Cradle of Persia"