Cosmo Pilot - Aventura din Spaţiu

Cosmo Pilot este un joc de actiune si aventura din spatiu. Misiunea ta din acest joc este sa sa iti construiesti nava spatiala din piesele care sunt pe plansa fiecarui nivel al jocului, sa alimentezi naveta cu combustibil si sa mergi cu ea intr-un nivel superior. Jocul pare destul de simplu, insa in fiecare nivel, fiind in spatiu, exista foarte multe bucati de roca stelara care plutesc prin jurul tau, iar acestea te pot rani si poti pierde cate o viata de fiecare data cand esti lovit de o astfel de roca. De aceea trebuie sa te feresti de rocile plutitoare, dar ai posibilitatea sa le distrugi tragand in ele cu arma cu laser pe care o deti. Esti un pilot de naveta spatiala si trebuie sa executi fiecare misiune, adica sa treci fiecare nivel al jocului.

Jocul are mai multe nivele care pot fi trecute atunci cand ai alimentat complet naveta spatiala si poti zbura cu ea spre urmatoarea galaxie. Ai 3 vieti la dispozitie pe care le poti pierde daca te loveste o roca plutitoare din spatiu. Daca ai un cont pe POG.RO scorul tau va fi salvat in topul celor mai buni jucatori ai acestui joculet cu navete din Cosmos.

Îţi place acest joc? 100% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Cosmo Pilot - Aventura din Spaţiu" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te deplasa prin spatiu, iar tasta SPACE pentru a trage cu arma cu laser.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Cosmo Pilot - Aventura din Spaţiu": Misiunea ta din acest joculet este simpla. Esti in spatiu si trebuie sa mergi intr-o alta galaxie. Aduna toate piesele pentru a construi naveta spatiala, apoi colecteaza toate recipientele cu gas pentru a umple rezervorul de combustibil al navei. In fiecare nivel trebuie sa faci plinul la rezervor pentru a putea calatori mai departe in aventura intergalactica.

High Scores - Top Jucători

Părerile celor care au jucat "Cosmo Pilot - Aventura din Spaţiu"