Cooking Show - Găteşti Cheese Burger

Un cheeseburger este un hamburger care contine branza. Cuvantul este o combinatie intre cheese (branza in limba engleza) si hamburgher, deci un hamburgher cu branza. Branza pentru acest hamburgher este o branza din America, tara in care acest fel de mancare de fast food este foarte popular.

In acest joc primesti instructiunile si tu trebuie sa faci exact ceea ce ti se spune pentru a putea prepara un cheeseburger perfect. Cu cat urmezi mai bine sfaturile si instructiunile din joc, cu atat primesti punctajul cat mai bun.

Cheeseburger se face intr-o chifla de paine, se adauga branza, carnita prajita la gratar, salata, maioneza, mozzarella, branza albastra, pepper jack, cascaval si alte ingrediente la cererea clientului de la fast food.

Îţi place acest joc? 89% 9 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Cooking Show - Găteşti Cheese Burger" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Cooking Show - Găteşti Cheese Burger": Instructiunile si sfaturile vor aparea de-a lungul jocului. Fa exact ce ti se cere si vei primi punctajul maxim. Nu te grabi si ai grija la ingredinete si la metodele de modelare, taiere si gatit a preparatului. Fiecare runda a jocului este contra timp.

Părerile celor care au jucat "Cooking Show - Găteşti Cheese Burger"