Comoara din Adâncuri

Un super joculet in care misiunea ta este de a aduna cat mai multe comori de pe fundul oceanului. In fiecare dintre cele 15 nivele interactive si distractive vei putea colecta cat mai multi banuti de aur, de argint, smaralde, safire si diamante, dar si bule de aer pentru a supravietui sub apa. In momentul in care caracterul pe care l-ai ales pentru aceasta misiune va incepe sa intoate spre suprafata, trebuie sa il controlezi si sa eviti orice rechin, pisica de mare sau meduza pentru ca aceste te vor elimina din joc. De asemenea, sunt periculoase si vartejurile din adancuri. In acelasi timp trebuie sa iti croiesti drumul astfel incat sa aduni cat mai multe lucruri pretioase pentru punctajul final.

Jocul are mai multe nivele pe care le poti juca. Ai la dispozitie doua caractere pe care le poti folosi pentru a inota sub apa, o fetita si un baietel. La inceputul jocului, cand alegi caracterul, ai la dispozitie si cateva optiuni pentru aceste caractere, cum ar fi culoarea echipamentelor cu care acestia vor inota pe sub apa. Nu uita sa ai grija sa colectezi si bulele de aer pentru ca vei ramane fara oxigen destul de repede. In partea dreapta sus a jocului ai nivelul de oxigen al caracterului. Nu trebuie sa te feresti de ceilalti pesti din apa, pentru ca sunt inofensivi si nu-ti vor face rau.

Îţi place acest joc? 86% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Comoara din Adâncuri" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joc se poate juca doar cu Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Comoara din Adâncuri": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului trebuie sa controlezi caracterul pe care l-ai ales pentru misiunea de colectare a comorilor de sub apa. Cu miscari dintr-o parte in alta, trebuie sa iti croiesti un drum printre pestii din ocean, evitand rechinii, meduzele, pisicile de mare sau vartejurile din apa.

Părerile celor care au jucat "Comoara din Adâncuri"