Colorează Online pe Tom şi Jerry

Hai sa coloram impreuna pe Tom si Jerry, cunoscutele personaje de desene animate de la televizor, care sunt in top chiar si acum. In acest joc ai o plansa de colorat cu Tom si Jerry pe care o poti colora asa cum vrei tu. Alege din culorile din partea dreapta si coloreaza fiecare parte din plansa de colorat. Poti colora plansa cum doresti, iar daca vrei sa colorezi exact cum ar trebui, in partea dreapta sub paleta de culori, vei gasi plansa colorata in miniatura, unde vei putea vedea ce culori trebuie sa folosesti pentru fiecare zona a plansei de colorat.

Tom și Jerry este o serie desene animate, care prezintă o pereche de dușmani, o pisică de casă și un șoricel, difuzată pe canalul de desene animate, Cartoon-Network.

Îţi place acest joc? 89% 36 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Colorează Online pe Tom şi Jerry" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Colorează Online pe Tom şi Jerry": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului, alege o culoare din paleta de culori din partea dreapta, apoi mergi pe plansa de colorat si apasa un clik acolo unde vrei sa pui culoarea aleasa. Coloreaza plansa asa cum iti place, sau foloseste sablonul gata colorat, imaginea cea mica de sub paleta de culori a jocului.

Părerile celor care au jucat "Colorează Online pe Tom şi Jerry"