Colorează Online pe Pinochio

Colorează Online pe Pinochio este un joc de colorat online in care ai o plansa de colorat pe care o poti colora cu ce culori vrei tu, indiferent daca acele culori se potrivesc sau nu, important este sa iti placa sa colorezi online. Alege o culoare si apasa un click pe suprafata jocului, acolo unde vrei ca acea culoare sa fie aplicata, iar imediat ce apesi, culoarea va umple acel spatiu. Daca nu iti place ce ai desenat, atunci poti sa resetezi plansa si sa o iei de la inceput.

Jocul de colorat online cu Pinochio este foarte relaxant, in plansa apare si tatal lui, Gepeto cel care l-a creat pe micutul copil de lemn, care a fost o marioneta, o papusa de lemn, deoarece tatal sau isi dorea foarte mult un copil. Fiindca Gepeto isi doare foarte mult ca micutul baiat de lemn sa fie un copil adevarat care sa poata merge la scoala si sa creasca impreuna cu ceilalti copii, Zana cea buna l-a transformat pe Pinochio intr-un baietel adevarat.

Îţi place acest joc? 100% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Colorează Online pe Pinochio" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Colorează Online pe Pinochio": Alege o culoare cu care vrei sa colorezi pe plansa jocului si aplica culoarea in spatiul dorit. Poti alege orice culoare, iar daca nu iti place o anumita culoare pe care ai aplicat-o pe un element din plansa cu Pinochio, poti alege alta culoare si o poti suprascrie apasand un click peste vechea culoare.

Părerile celor care au jucat "Colorează Online pe Pinochio"