Colorează Online pe Alice în Ţara Minunilor

Colorează Online pe Alice în Ţara Minunilor este un joc foarte frumos in care ai o plansa cu personajul de desene animate cunoscut de toti copiii din lume, pe care trebuie sa o colorezi asa cum vrei tu. Alege din paleta de culori din partea de jos a jocului si coloreaza fiecare parte din plansa de colorat. In momentul in care ai terminat de colorat acest desen, apasa pe butonul Finish daca vrei sa printezi plansa colorata de tine.

Alice în Ţara Minunilor este o poveste foarte populara pentru copii. Este povestea unei fetite pe nume Alice, care in timp ce statea prin padure cu sora sa, vede un iepuras alb care mergea prin padure si care se opreste pentru a se uita la ceas. Alice este curioasa si il urmareste pe iepurasul cu ceas, il vede ca acesta se baga intr-o scorbura uriasa, la poalele unui copac. Fetita foarte curioasa se baga repede dupa iepuras in scorbura si aceasta ajunge intr-o lume fantastica si plina de aventuri.

Îţi place acest joc? 84% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Colorează Online pe Alice în Ţara Minunilor" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a colora plansa de colorat.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Colorează Online pe Alice în Ţara Minunilor": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului, alege o culoare din paleta de culori din partea de jos, apoi mergi pe plansa de colorat si apasa un clik acolo unde vrei sa pui culoarea aleasa. Coloreaza plansa asa cum iti place, recoloreaza ceea ce nu iti place si, daca doresti, poti scoate la imprimanta desenul colorat.

Părerile celor care au jucat "Colorează Online pe Alice în Ţara Minunilor"