Chicken Fry - Pui Prăjit la Fast Food

Prajeste si serveste pui prajit la Fast Food-ul Chicken Fry din oraselul vesel. Esti angajatul unui fast food si trebuie sa servesti clientii care vin sa cumpere ciocanelele de pui cele mai bune din oras. Fiecare client vine si cere un anumit numar de pulpe de pui prajite la pachet. Tu trebuie sa iei pui proaspat si sa il pui pe gratar, sa il lasi pana se rumeneste bine, iar dupa ce s-a prajit cat trebuie si incepe sa palpaie, trebuie sa il iei de pe gratar si sa il pui pe banda de ambalat puiul. Banda de ambalat pui prajit duce puiul direct in punga clientului. Odata servit, clientul este multumit si iti plateste comanda. Insa trebuie sa fii atent, deoarece clientul nu asteapta la infinit. Trebuie sa te incadrezi in timpul care se scurge la fiecare client in parte. Pentru a nu avea probleme cu servirea clientilor, poti praji pui si il poti pune in cutia de depozitare de sub puiul proaspat. In cutia de depozitare iti poti face stoc de pui prajit pe care il poti vinde ulterior clientilor care vin cu comenzi mari. Incearca sa te organizezi cat mai bine pentru a reusi sa servesti toti clienti la timp.

Jocul are mai multe nivele pe care le poti juca. Nu uita sa iei fiecare suma de bani primita de la clienti pentru a putea servi un alt client. Fiecare runda a jocului este contra cronometru, deci trebuie sa te grabesti si sa servesti clientii de la restaurant.

Îţi place acest joc? 90% 10 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Chicken Fry - Pui Prăjit la Fast Food" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca. Jocul are buton de Pauza si buton Mute de oprit sunetul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Chicken Fry - Pui Prăjit la Fast Food": Este un joc foarte foarte simplu de jucat. Treaba ta este sa prajesti pulpe de pui si sa le servesti clientilor care vin sa cumpere pui prajit gustos de la tine. Fiecare client trebuie servit pe rand, el comanda un anumit numar de pulpe de pui, iar tu ai la dispozitie cateva secunde pentru fiecare client in parte. Pune pulpele de pui pe gratar si in momentul in care s-au prajit si se animeaza, ia-le pe rand si pune-le pe banda de ambalat pui. Poti pune doar un singur pui prajit pe banda.

Părerile celor care au jucat "Chicken Fry - Pui Prăjit la Fast Food"