Cenuşăreasa în Cursă cu Caleaşca

Acest joculet cu Cenusareasa este foarte frumos si extrem de usor de jucat. Cenusareasa porneste intr-o cursa cu caleasca ei trasa de un cal de rasa foarte puternic si care nu se da inapoi de la nici o provocare cand vine vorba sa traga la caruta. Caleasca condusa de Cenusareasa trebuie sa treaca prin mai multe trasee care vor fi pe parcursul fiecarei runde a jocului. In fiecare runda va trebui sa conduci caleasca Cenusaresei astfel incat aceasta sa nu se rastoarne, iar Cenusareasa sa nu fie ranita in vreun posibil accident. Drumul este destul de anevoios, iar caleasca se poate rupe la orice pas. Pe parcursul fiecarui traseu, colecteaza toate stelutele intalnite pentru a primi energie. Calul este puternic, insa are nevoie si de mancare pentru energia care o consuma tragand caleasca.

Jocul are 8 nivele pe care le poti debloca jucandu-te. Cele 8 nivele ale jocului sunt din ce in ce mai complexe si mai grele. Drumul este tot mai denivelat, iar riscul de accident cu caleasca este tot mai mare, asa ca atentia ta trebuie sa fie sporita.

Cenusareasa este un basm popular in care o fata tanara ce traieste intr-o situatie nefericita. Norocul ei se schimba in momentul in care il intalneste pe print, care o ia de nevasta si traiesc fericiti pana la adanci batraneti.

Îţi place acest joc? 100% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Cenuşăreasa în Cursă cu Caleaşca" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a conduce caleasca cu cai.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Cenuşăreasa în Cursă cu Caleaşca": Tu trebuie sa conduci caleasca trasa de calul Cenusaresei astfel incat sa nu se rastoarne si sa o raneasca pe fata cea frumoasa din basme. Cenusareasa iubeste viteza si intra in cursa cu caleasca, insa drumul este destul de greu de parcurs, cu multe denivelari, dealuri si vai periculoase. Trebuie sa ai grija cum conduci caleasca folosind sagetilesagetile de la tastatura.

Părerile celor care au jucat "Cenuşăreasa în Cursă cu Caleaşca"