Caută Obiectele Ascunse cu Elsa din Frozen

Este momentul sa cautam obiectele ascunse din acest joc si sa o ajutam pe Elsa din Frozen sa isi gaseasca prietenii si obiectele pe care le-a pierdut in minunata lume a basmelor. In acest joculet trebuie sa cauti pe fiecare plansa cateva obiecte ascunse speciale pe care Elsa le-a pierdut si pe care ea pur si simplu nu le gaseste. Cu ajutorul tau, Elsa va putea sa treaca de aceasta problema care ii da foarte multe batai de cap. Pentru fiecare obiect gasit vei primi puncte care se vor adauga la scorul final. Daca nu vezi un obiect, ai la indemana un buton care iti va oferi indicii care te vor ajuta sa treci mai departe.

Jocul are cateva nivele pe care le poti juca si in care poti cauta obiecte ascunse si vei putea strange puncte pentru punctajul final.

Îţi place acest joc? 100% 16 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Caută Obiectele Ascunse cu Elsa din Frozen" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Caută Obiectele Ascunse cu Elsa din Frozen": Este un joculet simplu in care trebuie sa iti pui ochii si atentia la contributie. Cauta pe plansa jocului obiectele pierdute de Elsa din Frozen. Cand gasesti un obiect apasa un click pe el si acesta se va aseza singur la locul lui.

Părerile celor care au jucat "Caută Obiectele Ascunse cu Elsa din Frozen"