Caută Obiectele Ascunse cu Albă ca Zăpada

Intra in magia povestilor nemuritoare cu noul joc cu Alba ca Zapada si Cei 7 Pitici in care trebuie sa cauti o multime de obiecte ascunse prin plansa fiecarei runde a jocului. Pe plansa jocului se afla o lista de obiecte ascunse, iar acele obiecte au cate un simbol, o iconita, pe care tu trebuie sa o cauti prin imagine si sa o marchezi pentru a o elimina. Pe bara din partea de jos a jocului vei gasi lista de iconite pe care trebuie sa le cauti. Odaca ce le-ai eliminat din joc, acestea dispar, iar in momentul in care ai scos toate obiectele ascunse, vei castiga puncte si vei putea trece la urmatoarea runda.

Jocul are mai multe nivele pe care le poti juca pe rand, cu conditia sa le termini pe fiecare in parte. Rundele sunt din ce in ce mai complexe, deci trebuie sa fii atent la detalii. A 3-a runda iti ofera pe rand cate un obiect pe care trebuie sa il cauti. Cauta cat mai repede obiecte ascunse si vei putea strange puncte pentru punctajul final. Timpul se scurge, deci trebuie sa fii si rapid.

Pentru a-ti salva scorul in Topul Jucatorilor POG.RO trebuie sa apesi butonul Submit de la finalul jocului. Scorul tau va aparea in top doar daca il salvezi.

Îţi place acest joc? 89% 18 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Caută Obiectele Ascunse cu Albă ca Zăpada" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Caută Obiectele Ascunse cu Albă ca Zăpada": Este un joc destul de simplu in care trebuie sa iti pui ochii si atentia la contributie. Cauta pe plansa jocului obiectele pierdute de Alba ca Zapada. Cand gasesti un obiect apasa un click pe el si acesta va fi eliminat automat de pe plansa jocului.

High Scores - Top Jucători

Părerile celor care au jucat "Caută Obiectele Ascunse cu Albă ca Zăpada"