Caută Cuvintele din Listă

In acest joc trebuie sa gasesti un numar de 17 cuvinte dintr-o lista de cuvinte care se afla in matricea de litere din partea stanga. In partea dreapta a plansei jocului vei vedea lista completa cu cuvintele pe care trebuie sa le depistezi in acea matrice de litere destul de complicata. Daca ai reusit sa gasesti toate cuvintele, atunci ai castigat in joc. Cuvintele sunt imprastiate si destul de bine plasate, astfel incat jocul sa fie desul de complicat de terminat. Cuvintele ascunse de pe plansa jocului pot fi formate din siruri de litere de pe orizontala sau de pe verticala, de la stanga la dreapta, dar si de la dreapta la stanga, precum si pe diagonala.

Jocul iti ofera mai multe categorii de cuvinte pe care le poti cauta pe plansa cu litere. Pentru a alege o categorie, la inceputul jocului, in partea dreapta, apasa click pe sagetile din dreptul titlului categoriei de cuvinte pentru a schimba categoria cu cuvintele ascunse pentru a te juca. Exemplu de categorii de cuvinte: general, animale, marci de masini, desene animate, nume de tari si de orase din Europa, etc.

Îţi place acest joc? 93% 38 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Caută Cuvintele din Listă" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joc se poate juca cu Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Caută Cuvintele din Listă": Cauta cuvintele ascunse din lista de cuvinte pe care ai ales-o la inceputul jocului si marcheaza-le cu Mouse-ulMouse-ul in plansa cu litere din partea stanga. Ai la dispozitie mai multe categorii de cuvinte ascunse pe care le poti cauta in matricea de cuvinte.

Părerile celor care au jucat "Caută Cuvintele din Listă"