Cartonaşe cu Purceluşa Peppa

Noul joculet cu cartonase cu Purceluşa Peppa este un joc in care trebuie sa gasesti perechile de cartonase pentru a le putea grupa intre ele. Fiecare cartonas nou venit pe plansa de joc trebuie mutat astfel incat acesta sa se mute cu o pereche a lui si astfel sa formeze un nou numar de cartonase. Practic, cartonasele se aduna din 2 in 2, doua puncte fiind pe fiecare cartonas care apare pe plansa de joc. Incearca sa faci cat mai multe puncte posibile mutand cartonasele pe plansa si vei castiga. Daca vei reusi sa le grupezi cat mai bine, vei primii medalii care iti vor aduce o multime de puncte la scorul final din joc.

Jocul cu cartonasele cu Peppa este un joc pentru copiii isteti. Vezi cate puncte posti strange si ce scor final vei avea si nu uita sa te lauzi in comentariile de sub joc.

Îţi place acest joc? 100% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Cartonaşe cu Purceluşa Peppa" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Cartonaşe cu Purceluşa Peppa": Trebuie sa muti cartonasele de pe plansa, dintr-o parte in alta, astfel incat sa le unesti pe fiecare cu perechea lui, daca aceasta exista pe plansa de joc, in apropiere. Fiecare cartonas sau grup de cartonase unit iti va aduce puncte. 2 + 2 = 4, 4 + 4 = 8 si asa mai departe.

Părerile celor care au jucat "Cartonaşe cu Purceluşa Peppa"