Carte de Colorat cu Dinozauri

O super carte de colorat online cu dinozauri te asteapta sa iti testezi abilitatile. Alege una dintre plansele de colorat disponibile in joc si coloreaza dinozaurii si peisajul din spatele lor, astfel incat desenul tau sa capete culoare, dar si sens. Poti sa colorezi plansele din joc cu ce culoare vrei, ai de ales dintr-o paleta de culori. De asemenea, poti desena peste plansa, cu ajutorul creionului. Poti sa schimbi culoarea fundalului din desen. In acelasi timp, iti poti adauga un animalut pe desen, dintr-o lista pe care o gasesti la butonul os. Ultima plansa din joc este o plansa goala, fara nici un desen, pe care o poti folosi pentru a desena si a colora propriul desen.

Jocul are mai multe planse pe care le poti colora si pe care le poti salva pe calculator, astel, daca doresti, le poti imprima pe hartie. Cere acordul parintilor pentru a imprima desenele.

Dinozaurii au fost animale vertebrate care au dominat ecosistemele terestre pe o perioadă de aproximativ 160 de milioane de ani, prima dată apărând pe planeta noastră cu aproximativ 220 de milioane de ani în urmă, la sfârșitul perioadei triasice.

Îţi place acest joc? 100% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Carte de Colorat cu Dinozauri" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Carte de Colorat cu Dinozauri": Alege o plansa din cartea virtuala de colorat si coloreaza-o pe placul tau, astfel incat desenul sa prinda culoare si sa fie cat mai real. Iti poti salva desenele pe calculator si le poti viziona ulterior sau pe care le poti printa direct din joc. Coloreaza online plansele cu dinozauri.

Părerile celor care au jucat "Carte de Colorat cu Dinozauri"