Camionul Nebun - Mad Truck

Incearca sa termini fiecare cursa cu camionul nebun din jocucului Mad Truck, in cele 60 de secunde pe care le ai la dispozitie. Jocul cu camioanele off-road este un joc in care echilibrul conteaza foarte mult, deoarece trebuie sa urci dealuri greu de urcat si pante abrupte. De asemenea, sunt foarte multe obstacole in drumul pe care il faci cu camioneta, obstacole peste care trebuie sa treci cu camionul fara sa te rastorni. In acest joc esti soferului unui monster truck mai micut, un mad truck, un camion nebun ca un monstru, facut pentru terenul accidentat, pentru curse off-road pline de obstacole si de pericole. Obstacolele se intalnesc la fiecare pas, iar misiunea ta este sa treci cu bine peste tot ce iti apare in cale si sa conduci pana la finalul rundei camionul fara sa il rastorni. Daca te-ai rasturnat cu camioneta, jocul se termina si poti incerca din nou.

Jocul are mai multe nivele cu trasee tot mai periculoase si mai distractive pe care le poti juca. Fiecare nivel al jocului trebuie terminat in 60 de secunde.

Îţi place acest joc? 80% 5 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Camionul Nebun - Mad Truck" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Camionul Nebun - Mad Truck": Cu ajutorul tastelor cu sageti trebuie sa conduci camionul nebun pe un drum destul de periculos, plin de dealuri greu de urcat si de pante abrupte, de obstacole si de gropi care iti pot rasturna camioneta. Trebuie sa termini cursa in 60 de secunde. Pentru a te balansa cu camionu foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti, butoanele si .

Părerile celor care au jucat "Camionul Nebun - Mad Truck"