Calimero la Doctorul Oftalmolog

Calimero merge la doctorul oftalmolog pentru a-si controla ochii de pui si pentru ca doctorul sa ii testeze abilitatile de a citi de la distanta si alte teste care se fac atunci cand mergi la medic. Tu esti prietenul puisorului negricios, Calimero si va trebui sa mergi cu el la doctor si sa il ajuti sa treaca testul. In joc sunt mai multe teste cum ar fi sa ghicesti ce figura geometrica este pe plansa, sa scrii litera corecta pentru a testa vederea la distanta, sa il verifici cu oftalmoscopul si multe alte runde interactive.

Calimero este un pui care are o poveste de viata foarte interesanta, singurul pui de culoare neagra din familie, familia din care face parte fiind de pui galbeni. El poarta cu mandrie pe cap jumatate din coaja de ou din care a iesit cand s-a nascut. Calimero este prezent intr-o serie de desene animate difuzate pe Disney Channel. Calimero a aparut in televiziunea din Italia inca din anul 1962, ajungand destul de repede un personaj de desene animate celebru.

Îţi place acest joc? 50% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Calimero la Doctorul Oftalmolog" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul si tastele cu litere pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Calimero la Doctorul Oftalmolog": Jocul este simplu de jucat, trebuia doar sa il ajuti pe micutul pui negru, Calimero, sa treaca de testul de la doctorul oftalmolog. Alege cu Mouse-ulMouse-ul optiunile corecte si introdu literele de pe plansa, verifica ochii lui Calimero cu aparatura din cabinetul oftalmologic si treci la toate nivele pe rand pana cand termini lista de consultatii de la cabinet.

Părerile celor care au jucat "Calimero la Doctorul Oftalmolog"