Bugs Fire - Războiul Gândacilor

In Bugs Fire misiunea ta este sa aperi ciupercutele de pe camp de gandacii care vin sa le manance. Esti un fel de gardian al campului pe care ciupercile cresc si trebuie sa ai grija de ele. In Razboiul Gandacilor tu esti gardianul si trebuie sa tragi cu arma ta cu raze laser in toti gandacii colorati care vin si mananca pe rand cate o ciuperca. Daca gandacii multicolori au mancat toate ciupercile atunci jocul se termina. La fiecare gandac eliminat, primesti 100 de puncte. De asemenea, pe parcursul jocului vei primi si bonusuri in puncte.

Atentie insa la arma ta cu raze laser pentru ca daca tintesti ciupercile din padure, le vei distruge si vei pierde si din puncte.

Pe plansa jocului vei avea in partea de sus/stanga numarul de ciuperci care au mai ramas pe plansa, iar in partea din dreapta sus, scorul tau. Scorul tau este important pe site-ul nostru si poti aparea in leaderboard-ul joculetului.

Îţi place acest joc? 100% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Bugs Fire - Războiul Gândacilor" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te deplasa pe plansa, iar tasta SPACE pentru a trage cu arma.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Bugs Fire - Războiul Gândacilor": Misiunea ta din acest joc este sa aperi ciupercile de pe o plantatie de gandacii colorati care ataca plantatia si vor sa manance aceste ciupercute. Pentru fiecare gandac eliminat vei primi puncte. Evita sa tragi cu arma in ciuperci pentru ca vei pierde puncte, dar si ciupercile vor fi distruse la randul lor. Strange un scor cat mai mare.

High Scores - Top Jucători

Părerile celor care au jucat "Bugs Fire - Războiul Gândacilor"