Bugs Bunny şi Vrejul de Fasole

Un nou joc flash cu indragitul iepuras din desenele animate preferate de toti copiii din lume. Bugs Bunny este un iepuras haios si foarte neastamparat care a aparut in multe desene animate realizate de Looney Tunes. Cred ca toti dintre voi cunoasteti aceste desene animate.

In jocul nostru, Bugs Bunny a ajuns pe un alt taram indepartat din care trebuie sa scape. Iepurica trebuie sa se catere pe vrejul de fasole fermecat ce a rasarit in mod miraculos langa castelul imparatului. Bugs Bunny trebuie sa se urce cat mai sus pentru a putea ajunge inapoi in lumea lui, insa drumul sau este plin de obstacole si capcane. Pentru a ajunge in lumea lui, iepurasul trebuie sa se fereasca de toate pericolele care il pandesc in calea lui spre varful vrejului, sa sara de pe o suprafata pe alta, sa colecteze toate bonusurile, morcovii si inghetata si sa sara peste toate obstacolele.

Îţi place acest joc? 91% 11 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Bugs Bunny şi Vrejul de Fasole" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te misca, tasta SPACE pentru a sari, tasta P pentru pauza si tasta ESC pentru a iesi din joc.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Bugs Bunny şi Vrejul de Fasole": Ajuta-l pe Bugs Bunny sa se catere pe vrejul de fasole pentru a ajunge in lumea lui. Fereste-l de pericole si colecteaza toate bonusurile pe care le primeste.

Părerile celor care au jucat "Bugs Bunny şi Vrejul de Fasole"