Bucătarul cel Nebun Găteşte în Bucătărie

O noua zi in bucatarie, deci este timpul sa gatim si sa servim mancarea pentru clienti. Bucatarul cel Nebun intra in actiune. In fiecare zi, el deschide mini restaurantul sau pentru a gati sutelor de clienti care ii trec zilnic pragul restaurantului. Fiecare client vine la restaurand si comanda ceva de mancare, iar bucatarul trebuie sa il serveasca. Fie ca este vorba de fructe sau legume, sau de o friptura, in bucatarie trebuie sa iti faci treaba si sa gatesti ca la carte, dar si la timp, pentru ca oamenii nu vor sa piarda prea mult timp la restaurant.

Jocul are mai multe nivele, care sunt un fel de zile la bucatarie in care trebuie sa servesti difersi clienti care vin sa manance la restaurant. Fiecare client va comanda ceva de mancare, iar tu trebuie sa il servesti. Daca un client doreste o friptura, trebuie sa iei bucata de carne si sa o pui in tigaie la prajit. Dupa ce carnea se prajeste corect, poti sa o servesti clientului. Fiecare client asteapta doar cateva secunde, dupa care pleaca, daca nu a primit ce a comandat pentru ca ii este foame si va alege un alt restaurant. Cu fiecare runda trecuta, vei avea mai multe fructe si ingrediente pe care le poti folosi pentru a gati mancare pentru clientii restaurantului. Daca ai prajit prea tare carnea, o poti arunca la cosul de gunoi. Desigur, va trebui sa gatesti din nou pentru client.

Îţi place acest joc? 86% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Bucătarul cel Nebun Găteşte în Bucătărie" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Bucătarul cel Nebun Găteşte în Bucătărie": Jocul este foarte simplu de jucat, trebuie sa servesti oamenii care vin sa manance in restaurantul Bucatarului cel Nebun. Fiecare client va comanda ceva, iar tu va trebui sa iei fructe, legume si sa le pui pe farfuria clientului, iar apoi, daca doreste si friptura, sa alegi bucata de carne comandata si sa o prajesti, apoi sa i-o servesti pe farfurie.

Părerile celor care au jucat "Bucătarul cel Nebun Găteşte în Bucătărie"