Bloxorz - Blocul de Piatră

Bloxorz este un joc foarte tare si foarte captivant! Misiunea ta in acest joc este sa muti un bloc de piatra de forma paralelipipedica (cat doua blocuri cubice unite) pe plansa jocului astfel incat blocul de piatra sa intre si sa cada prin gaura in forma de patrat aflata pe plansa. Este mai greu decat pare. Plansa pe care poate fi mutat blocul este destul de limitata, iar daca blocul trece peste margine, acesta se prabuseste in afara plansei si tu pierzi. Fiecare runda a jocului are diferite misiuni, planse cu suprafete separate care au poduri care pot fi activate in momentul in care blocul se rostogoleste peste diferite butoane de actionare. Exista doua tipuri de butoane de actionare, cele care accepta presiunea blocului cultat, dar si cele care accepta presiunea blocului in pozitie verticala.

Acest joc de puzzle si indemanare are 33 de nivele care pot fi jucate pe rand. Cu cat termini o runda mai repede, adica cu mai putine mutari, cu atat esti mai bun in acest joc interactiv. Te poti juca si o runda mai avansata, daca ai parola acelei runde. In fiecare nivel ti se va afisa parola in partea dreapta sus. Foloseste parola "Passcode" cand te joci din nou si vrei sa joci direct runda la care ai ramas. Aceasta optiune te va ajuta sa nu mai joci aceleasi nivele pe care le-ai terminat deja in joculet.

Îţi place acest joc? 86% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Bloxorz - Blocul de Piatră" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a muta blocul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Bloxorz - Blocul de Piatră": Cu ajutorul sagetilor muta blocul de piatra astfel incat sa iti croiesti un drum potrivit spre gaura in forma de patrat prin care poate intra blocul de piatra. In fiecare nivel al jocului, trebuie sa gasesti calea potrivita, astfel incat blocul sa nu cada pe marginea plansei si sa ajunga la gaura. Pentru a deschide un pod intre suprafata pe care se poate rostogoli blocul, trebuie sa duci blocul pe patratelele buton care contin o iconita.

Părerile celor care au jucat "Bloxorz - Blocul de Piatră"