Barbie - Asistentă Medicală

Joaca-te acest super cool joc in care Barbie™ este o asistenta medicala priceputa care are grija de animalutele care traiesc in habitatul lor natural. Aceasta este un fel de doctor veterinar in devenire, iar tu trebuie sa o ajuti. Misiunea ta in acest joculet este sa o ajuti pe Barbie sa caute si sa gaseasca animalutele care au nevoie de ajutor medical. Barbie trebuie sa mearga in misiuni cu scopuri caritabile in India pentru a salva puii de leopard (leopardul zapezilor), in Groenlanda pentru a vindeca puii de urs polar, sau in China pentru a ajuta micutii pui de urs panda. Dupa ce gasesti toti puii care trebuie ajutati si tratati medical, trebuie sa ai grija de fiecare, pe rand. Animalutele trebuie tratate in cabinetul medical veterinar. Li se va lua temperatura cu termometrul, apoi vor fi pusi pe masa pentru o radiografie in care se va gasi locul in care pe animalut il doare, apoi va trebui sa gasesti alimentul care il va vindeca si il va face fericit si pregatit sa se intoarca in natura unde ii este locul.

Jocul a fost creat pentru toate fetitele care iubesc si vor sa ajute animalele, dar si pentru baietei. Daca vrei sa te faci doctor veterinar sau pur si simplu vrei sa ajuti animalutele, atunci acesta este jocul potrivit pentru tine. Impreuna cu Barbie, vei ajuta animalute din diferite colturi ale lumii. Enjoy!

Îţi place acest joc? 80% 5 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Barbie - Asistentă Medicală" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joculet cu Barbie™ se poate juca doar cu Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Barbie - Asistentă Medicală": In acest joc cu animalute, trebuie sa o ajuti pe Barbie™ sa caute, sa ingrijeasca si sa vindece animalutele bolnavioare din 3 tari ale lumii: India, Groenlanda si China. Vei fi practic o asistenta medicala la un doctor veterinar care se ocupa cu ajutatul puilor de leopard al zapezilor, de urs polar si de ursulet panda. Fiecare misiune are acelasi scop, ajutarea puilor care traiesc in habitatul lor natural. Urmareste instructiunile primite in joc si salveaza toti acesti puisori de urs.

Părerile celor care au jucat "Barbie - Asistentă Medicală"