Băiatul de Foc şi Fata de Apă 3 - Templul din Pădure

In acest episod, cei doi, Băiatul de Foc şi Fata de Apă vor intra in aventura din Templul din Pădure pe care trebuie sa il exploreze si sa gaseasca calea spre iesire. Calatoria lor este, insa, plina de peripetii si de obstacole care mai de care mai complicate si mai complexe, un adevarat labirint sau poate chiar un puzzle misterios, insa cei doi super eroi vor reusi sa gaseasca calea corecta pentru a ajunge la iesirea templului. Al 3-lea joc din seria Fireboy and Watergirl ii duce pe cei doi din nou in padurea plina de surprize. Ca in toate jocurile din acesta serie, trebuie sa intri in calatorie cu cele doua mici personaje pentru a invinge misterele labirintului din acest joculet. Fiecare personaj are de urmat o anumita cale si de asemenea, poate contina jocul doar atunci cand a ajuns la usa marcata special pentru el.

Jocul are mai multe nivele pe care le poti juca doar daca reusesti sa ajungi cu baiatul si cu fata la usa de trecere. Cei doi trebuie sa evite pericolele marcate cu culoarea celuilalt, ei pot colectiona doar diamantele care sunt de aceiasi culoare cu ei, pot deschide usi si portaluri pentru celalalt, iar in combinatii bine stabilite, cei doi se pot ajuta pentru a duce la bun sfarsit super aventura din Forest Temple.

Îţi place acest joc? 88% 16 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Băiatul de Foc şi Fata de Apă 3 - Templul din Pădure" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul, taste cu sageti si tastele W, A, S, D pentru a-i controla pe cei doi micuti super eroi.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Băiatul de Foc şi Fata de Apă 3 - Templul din Pădure": Intra in aventura cu Fire Boy and Water Girl. Cei doi trebuie sa strabata fiecare camera nivel din joc. In Templu totul este plin de mister, de aceea trebuie sa te uiti atent sa iti poti face un plan de evadare, de scapare din labirintul creat special cu capcane si diferite manete care deschid usi sau muta ziduri. In joc vei primi diferite instructiuni in limba engleza pentru a putea juca.

Părerile celor care au jucat "Băiatul de Foc şi Fata de Apă 3 - Templul din Pădure"