Băiatul care Livrează Pizza - Rush Pizza

Acest joc te va pune pe actiune deoarece esti chiar baiatul care livreaza pizza si care trebuie sa aibe grija ca pizza sa ajunga la toti clientii care au comandat, in timp scurt si pana nu se raceste pizza pentru ca altfel clientii o pot refuza. Cui ii place pizza rece? In acest joc trebuie sa te urci pe scuter si sa incepi sa livrezi comenzile de pizza. Ai mai multe comenzi in fiecare runda a jocului pe care trebuie sa le onorezi. Fiecare client te asteapta pe marginea drumului, iar tu trebuie sa ii dai pizza, iar clientul va fi multumit. In acelasi timp trebuie sa colectezi pizza care iti va iesi in drum, in cursa Rush Pizza. Colecteaza fiecare cutie de pizza pentru ca va trebui sa o livrezi urmatorului client. De asemenea, pe drum vei putea colecta si banuti pentru a strange puncte. Toate punctele castigate in acest joc se vor regasi in scorul tau final.

Jocul are mai multe nivele pe care le poti juca pe rand. Pentru a putea juca si in celelalte zone blocate, va trebui sa livrezi cat mai multa pizza clientilor care asteapta nerabdatori pizza calda. Incearca sa strangi toate monedele aurii de pe strada si evita sa te ciocnesti cu masinile care circula in acelasi timp pe strazile din orasel.

Îţi place acest joc? 100% 1 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Băiatul care Livrează Pizza - Rush Pizza" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca, tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a controla scuterul si tasta SPACE pentru a livra pizza clientului. Pentru a incepe jocul, apasa pe butonul NO in intro.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Băiatul care Livrează Pizza - Rush Pizza": Jocul este foarte simplu. Intri in cursa nebuna de livrat pizza. Esti baiatul cu pizza si livrezi pizza in Rush Rush Pizza. Colecteaza banutii de aur de pe traseu pentru puncte, iar cutiile de pizza pentru clientii care te asteapta sa le livrezi comanda.

Părerile celor care au jucat "Băiatul care Livrează Pizza - Rush Pizza"