Bagă Mingea în Găleată - Bucketball 2

Bucketball este un joc destul de interesant, captivant si complex, care nu este chiar asa usor de terminat. Ai mai multe runde pe care le poti juca pe rand (cu conditia sa termini toate rundele pe rand) in care trebuie sa bagi fiecare minge colorata in galeata de aceiasi culoare cu mingea. Cu ajutorul Mouse-ului poti misca mingea de la stanga la dreapta pe suprafetele plane, tragand de minge. Insa o poti lansa cu viteza si in plan vertical sau pe diagonala, indeptand-o spre galeata de aceiasi culoare in care trebuie sa o bagi. Daca ai bagat una din bilele colorate in alta galeata, aceasta este aruncata inapoi in afara. Acest lucru te va ajuta la un moment dat, in rundele superioare, asa ca nu uita de acest sfat.

Jocul cu mingile colorate care trebuie bagate in galetile de aceiasi culoare are mai multe runde pe care le poti juca cu prietenii. Provoaca-i la un joc Bucketball, aici pe POG.RO - site-ul tau preferat de jocuri online.

Îţi place acest joc? 63% 8 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Bagă Mingea în Găleată - Bucketball 2" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca Bucketball 2.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Bagă Mingea în Găleată - Bucketball 2": Misca mingea pe orizontala cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului si arunc-o inspre galetile speciale in care trebuie sa bagi toate aceste mingi. Pentru a arunca in sus o minge, trebuie sa apesi un click pe ea si sa stabilesti directia si viteza de lansare miscand de MouseMouse, dupa care inca un click pentru a o lansa. Trebuie sa bagi fiecare minge colorata in galeata cu aceiasi culoare.

Părerile celor care au jucat "Bagă Mingea în Găleată - Bucketball 2"