Aventura Muzicală cu Hannah Montana

Intra cum in Aventura Muzicală cu Hannah Montana si prietenii sai. In acest joc trebuie sa o aranjezi pe Hannah Montana pentru o super mega petrecere pe care o da impreuna cu fanii ei de peste tot in lume. Alege culorile pentru hainele si obiectele personale, alege un microfon cu cristale swarovski sau niste unghii false cu oja semipermanenta pe care o vedeta ca ea trebuie neaparat sa le aibe la un party de asa natura. Hainele, accesoriile si machiajul trebuie sa se potriveasca foarte bine, dar noi stim ca tu te descurci iar Hannah va fi super incantata sa se joace cu tine.

A doua runda a jocului este sa prinzi diferite obiecte care zboara pe plansa jocului, unele mai repede, iar altele mai incet. Fiecare obiect care zboara iti va aduce puncte care se vor aduna la scorul tau final.

Îţi place acest joc? 100% 1 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Aventura Muzicală cu Hannah Montana" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Aventura Muzicală cu Hannah Montana": In acest joc de aranjat pe Hannah Montana te poti juca cu culorile si cu obiectele si accesoriile Hannei. De asemenea, in runda de aduna obiectele zburatoare trebuie sa apesi click pe fiecare obiect pentru a castiga puncte.

Părerile celor care au jucat "Aventura Muzicală cu Hannah Montana"