Augustus la Fabrica de Ciocolată Wonka

Augustus ajunge la fabrica de ciocolata Wonka, celebra fabricuta de dulciuri din ciocolata din filmul "Willy Wonka si Fabrica de Ciocolata". Micutul grasan este cel mai mare fan al fabricii de ciocolata, el mananca in fiecare zi ciocolata fabricata aici. Fara ciocolata, copilaria lui ar fi un dezastru.

In acest joc trebuie sa ai grija de fabrica de ciocolata, dar si de micutul si pofticiosul Augustus, care asteapta tabletele de ciocolata care vin pe banda rulanta. Este un joc cu tevi care trebuie legate intre ele astfel incat ciocolata care vine din partea de sus sa poata circula pe legaturile facute de tine in partea de jos, unde sa curga pe banda rulanta. Daca ai facut o legatura buna intre partea de sus si partea de jos a plansei jocului, ciocolata se scurge in jos, se transforma in tableta si ajunge in gura lui Augustus cel pofticios.

Cazanul in care se prepara ciocolata este sub presiune si trebuie sa te grabesti ca nu cumva presiunea sa duca la explozia fabricii de ciocolata.

Îţi place acest joc? 86% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Augustus la Fabrica de Ciocolată Wonka" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a aranja conductele prin care trebuie sa circule ciocolata.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Augustus la Fabrica de Ciocolată Wonka": Apasa click pe fiecare teava din conducta de ciocolata si aranjeazale astfel incat, conducta sa fie buna pentru ca ciocolata sa se scurga pe ea din cazanul sub presiune. Esti un fel de instalator si trebuie sa te grabesti pentru ca presiunea ar putea ajunge la maxim, iar fabrica de ciocolanta a lui Willy Wonka ar exploda, iar jocul se va termina. Nu uita, ca Augustus este foarte pofticios si instalatorul nu a venit la fabrica.

Părerile celor care au jucat "Augustus la Fabrica de Ciocolată Wonka"