Astrokid - Aventuri în Spaţiu

Aventurile in spatiu ale super eroului Astrokid - un joc cu platforme in care trebuie sa treci de pe o plansa pe alta evitand pericolele care te pandesc la orice pas. Astrokid pleaca intr-o aventura in spatiu si trebuie sa urce scarile pentru a se catara pe diferite platforme de pe plansa jocului. Pentru a putea ajunge la usa de teleportare spre urmatorul nivel al jocului, Astrokid trebuie sa gaseasca calea potrivita. O singura cale exista pe fiecare plansa. Extraterestrii care apar pe platforme se pot impinge astfel incat sa faci un fel de pod care sa te ajute in calatoria ta. Astrokid poate impinge extraterestrul si sa mearga pe capul lui fara sa se intample nimic. Daca nu reusesti sa gasesti calea cea buna din prima, poti sa dai restart la nivel. Jocul are mai multe nivele.

Îţi place acest joc? 84% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Astrokid - Aventuri în Spaţiu" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te deplasa pe platforme, tasta pentru a te catara, pentru a cobori scara si ENTER pentru a deschide o usa.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Astrokid - Aventuri în Spaţiu": Incearca sa gasesti calea cea buna pentru a ajunge la usa care te va teleporta spre nivelul urmator. Foloseste-te de extraterestrii care sunt pozitionati intr-un fel astfel incat tu sa ii poti muta si sa mergi pe capul lor astfel incat calea ta spre usa sa fie mai usor de folosit. Dai restart la nivel pana cand reusesti sa termini plansa.

Părerile celor care au jucat "Astrokid - Aventuri în Spaţiu"