Ariel se joacă cu Bebeluşul

Un super joculet cu Ariel care se joaca cu bebelusul mai multe jocuri diferite si distractive care sunt cuprinse intr-un singur joc. Ariel are grija de bebelusul ei si trebuie sa se joace cu el diferite jocuri care mai de care mai haioase. Primul joc este un joc in care trebuie sa gasesti diferentele intre doua planse care contin acelasi desen, insa intre care exista totusi 8 diferente pe care tu va trebui sa le depistezi. Al doilea joc este un mic puzzle cu piese pe care trebuie sa le aranjezi pe plansa in pozitia corecta. Al treilea joc este un joc cu cartonase intoarse care contin diferite iconite cu pesti. Fiecare doua cartonase contin acelasi peste. Pentru a le elimina trebuie sa intorci doua cartonase pe care este desenat acelasi pestisor. Al patrulea joc este un labirint prin care trebuie sa gasesti calea corecta mergand cu bebelusul spre Ariel. Al cincilea este o plansa de colorat cu pestisorul Flounder. Ultimul joculet este foarte tare si trebuie sa pui piesele in pozitia corecta. Fiecare piesa este diferita si poate fi pusa pe plansa doar intr-un singur loc in care se potriveste. Acesta este un joc 6 in 1 cu Ariel si bebelusul ei, dar si cu prietenii ei subacvatici.

Îţi place acest joc? 80% 5 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Ariel se joacă cu Bebeluşul" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul si tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Ariel se joacă cu Bebeluşul": Pentru a juca acest joculet care contine mai multe jocuri trebuie sa le iei pe rand. Odata terminat un joc, se deblocheaza urmatorul si tot asa pana cand termini toate aceste sub jocuri. Fiecare joc este diferit si este simplu de jucat si intuitiv, deci nu iti va fi greu sa il termini. Spor la jucat.

Părerile celor care au jucat "Ariel se joacă cu Bebeluşul"