Archery - Joc de Tras cu Arcul

Un super joc distractiv cu un catel si o pisica, doua animalute care se joaca in padure de-a trasul cu arcul. Catelul este cel care trebuie sa traga cu arcul la tinta, iar pisica este cea care tine tinta de darts pe o sfoara. Pisica este putin cam neserioasa si se joaca cu placa de darts care contine tinta in care catelul trebuie sa traga cu sageti. Dartboard-ul este miscat intr-una de catre pisicuta care vrea sa-i dea batai de cap catelului, la propriu, daca acesta nu reuseste sa nimereasca tinta. Catelul are doar 3 vieti, adica poate rata doar de 3 ori de-a lungul fiecarui joc.

Scopul tau este sa il ajuti pe catel sa traga la tinta si sa treaca la alte nivele ale jocului. Viteza cu care catelul trage cu sageata este variabila, ea creste si scade intr-una. Asa ca trebuie sa fi atent si la ce viteza va avea sageata pe care o vei trage inspre tinta. Jocul are mai multe runde care pot fi jucate.

Îţi place acest joc? 75% 4 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Archery - Joc de Tras cu Arcul" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Pentru a trage cu arcul la tinta trebuie sa folosesti Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Archery - Joc de Tras cu Arcul": Tragi cu arcul intr-o tinta mobila. Esti catelul care se joaca de-a trasul cu arcul in padure, cu pisica, prietena lui cea mai buna, dar care incearca sa il fenteze pe catel. Incearca sa nu ratezi tinta si vei putea strange puncte si vei putea trece la un nivel superior.

Părerile celor care au jucat "Archery - Joc de Tras cu Arcul"