Arcaşul şi Haiducii din Pădure

In acest joculet cu Arcasul si Haiducii din Padure este un super erou care trebuie sa strabata o padure plina de golani care vor sa te jefuiasca si sa-ti ia arcul si banutii de aur pe care ii ai in buzunar. La fiecare pas pericolul este tot mai mare, iar sansele ca tu sa fii atacat sunt foarte mari, de aceea trebuie sa fii cu ochii in patru pentru a observa la timp atacatorii tai.

Jocul are 4 super nivele in care trebuie sa mergi prin diferite planse pline de pericole si de monstrii care te pandesc in tufisuri. Mostruletii stau ascunsi dupa tufisuri si te asteapta. Cand ai vazut un monstru trebuie sa il iei in tinta si sa tragi cu arcul in el pentru a-l elimina de pe plansa jocului. Foarte multi monstrii au cate o punguta cu galbeni sau chiar mai multe pe care trebuie sa le colectezi. Banutii de aur te ajuta sa iti achizitionezi diferite lucruri din magazinul jocului. In joc ai doar patru vieti pe care le poti folosi pentru a termina acest joc.

Povestea jocului este inspirata din trilogia Stăpânul Inelelor (Lord of the Rings), mai exact este personalizat super eroul Legolas Greenleaf, un mare arcas care stia sa manuiasca foarte bine arcul, iar sagetile trase de el ajungeau tot timpul la tinta.

Îţi place acest joc? 78% 9 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Arcaşul şi Haiducii din Pădure" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a tinti si pentru a trage cu arcul, iar tastele A si D pentru a te misca in padure. Cu tastele 1 2 si 3 poti schimba armele pe care le-ai achizionat din magazin.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Arcaşul şi Haiducii din Pădure": Intra in aventura arcasului din padure si mergi pe potecile misterioase din Padurea intunecata si periculoasa din cale afara. Tinteste toti monstrii care stau ascunsi in tufele de pe marginea drumului pentru a-i elimina si pentru a le lua monedele de aur. Ai grija sa nu ramai fara viata pentru ca la dispozitie doar patru vieti in tot jocul.

Părerile celor care au jucat "Arcaşul şi Haiducii din Pădure"