Arcaşul Robin Hood în Pixeland

In acest joculet clasic Robin Hood este eroul din Pixeland, un personaj de legenda, un arcas din Evul Mediu. Jocul cu Robin Hood în Pixeland este similar cu clasicul joc pe televizor, Super Mario. Eroul nostru trebuie sa parcurga fiecare nivel, sa colecteze toate monedele de aur si fiecare steluta din fiecare nivel. In acelasi timp, trebuie sa se fereasca de inamicii care il ataca si care vor sa il doboare. Pentru a scapa de inaimic, Robin Hood trebuie sa traga cu arcul cu sageti in inamicii care il ataca pentru a-i elimina.

Jocul are mai multe nivele interactive pe care le poti juca aici pe site. Daca ai colectat banutii aurii, poti cumpara si face diferite upgrade-uri in joc.

Robin Hood este un personaj din timpurile medievale, fiind cunoscut pentru faptul ca fura de la bogati si impartea la saraci, dar si pentru lupta sa impotriva nedreptatii si a tiraniei de la acele vremuri. Banda lui era formata din fermieri. Eroul a fost subiectul multor filme, seriale de televiziune, cărți, benzi desenate și piese de teatru.

Îţi place acest joc? 86% 14 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Arcaşul Robin Hood în Pixeland" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele A si D pentru a te misca, tasta W pentru a tinti in sus, tasta S pentru a tinti in jos, tasta J pentru a trage cu arcul cu sageti, iar tasta K pentru a sari. Alte taste: P pentru pauza.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Arcaşul Robin Hood în Pixeland": Acest joc cu Robin Hood in Pixeland este un joculet in stilul clasicului joc cu Mario. Adica, esti un super erou care trebuie sa parcurga diferite nivele pline de obstacole si de pericule pe care trebuie sa le infrunti si sa ajungi cu bine la capatul drumului. Trebuie sa colectezi toate monedele si stelutele din nivelele jocului, sa elimini inamicii care te ataca folosind arcul cu sageti.

Părerile celor care au jucat "Arcaşul Robin Hood în Pixeland"