Aparatul de Bomboane - Candy Machine

Cu ajutorul unor tuburi, trebuie sa construiesti o retea de distributie a bomboanelor spre recipientul in care aceste bomboane trebuie sa ajunga. Aparatul de Bomboane este un joc distractiv in care este un fel de instalator, pentru ca te folosesti de diferite piese: tuburi, coturi pentru tuburi si diferite aparate care pot fi atasate acestui sistem de distribuire a bomboanelor din jocul Candy Machine.

Alege corect piesa pe care vrei sa o pui pe rand pentru a crea un sistem format din aceste tuburi. Bomboanele trebuie sa ajunga in recipientul de langa copiii nerabdatori.

Ideea jocului este sa fii cat mai creativ si sa folosesti cat mai multe piese asezate in moduri cat mai tari si mai ciudate, astfel incat bomboanele sa ajunga in recipient, plimbandu-se printr-o retea cat mai complicata si mai complexa, creata de tine cu acest scop. Vei primi mai multe puncte daca reusesti sa creezi un sistem creativ si folosind cat mai multe piese.

Jocul are mai multe nivele interactive pe care le poti juca, foarte multe piese pentru utilizarea in construirea tubului pentru bomboane. Este un joc de construit un sistem de tevi (pipes) prin care vor curge bombonele colorate.

Îţi place acest joc? 87% 22 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Aparatul de Bomboane - Candy Machine" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca si a interactiona cu jocul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Aparatul de Bomboane - Candy Machine": Pentru a construi o retea de tevi si canale prin care bomboanele trebuie sa fie livrate spre recipientul copiilor foloseste Mouse-ulMouse-ul. Apasa pe butonul "Add a part" pentru a adauga o noua piesa/teava la ansamblul de distributie. In momentul in care ai construit o retea de tuburi, apasa pe butonul "Drop" pentru a elibera bomboana pe tuburi si in recipientul copiilor.

Părerile celor care au jucat "Aparatul de Bomboane - Candy Machine"