Antrenament cu Maşina în Parcare

Vezi cat de bine stii sa parchezi masina jucandu-te acest nou joc foarte haios. Afla ce aptitudini ai cand mergi cu masina in parcare si trebuie sa o parchezi pe singurul loc liber. Daca faci manevrele corecte vei putea parca masina in deplina siguranta si fara sa atingi bordura sau sa te ciocnesti de alte masini parcate acolo.

In acest joc de parcat masina scopul tau este sa parchezi masina cat mai bine si cat mai repede, fara nici un fel de eveniment (sa nu lovesti masina, sa nu atingi bordura sau alte obstacole) si sa strangi punctajul maxim care poate fi oferit in fiecare runda a jocului.

Jocul are mai multe nivele in care trebuie sa parchezi masina, nivele cu o dificultate tot mai crescuta.

Îţi place acest joc? 89% 9 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Antrenament cu Maşina în Parcare" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a misca masina si a o parca in spot-ul marcat.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Antrenament cu Maşina în Parcare": In fiecare runda a jocului de parcat masinile trebuie sa parchezi masina in locul marcat de pe plansa jocului. Parcheaza masina cu grija fara sa atingi alte masini sau obiecte sau borduri. Daca ai parcat corect primesti punctajul maxim.

Părerile celor care au jucat "Antrenament cu Maşina în Parcare"