Angry Birds - Bad Pigs - Purceluşii

Angry Birds Bad Pigs este un mini-joc in care purcelusii cei rai sunt in rolul principal. Toate rundele din acest joculet sunt in jurul acestor purcelusi care au facut ziduri de aparare, iar tu trebuie sa le darami cu ajutorul pasarilor furioase. In fiecare nivel al acestui joc ai la dispozitie mai multe pasari pe care le poti lansa cu prastia spre zidul facut de purceii cei rai. Porcii au creat diferite structuri, din ce in ce mai greu de daramat, iar scopul tau este sa gasesti modul prin care, ajutat de pasarile furioase, vei reusi sa le darami.

Angry Birds Bad Pigs iti ofera 15 nivele interactive si distractive pe care le poti juca in ordine, doar daca reusesti sa le finalizezi pe rand. Nu vei putea trece la un nivel superior daca nu ai terminat toate nivelele pana la el. Distruge toate zidurile create de purcelusi, astfel incat sa poti avansa in jocul flash.

Angry Birds sunt niste pasari furioase pe porcii care au furat ouale. Pasarile trebuie sa se razbune pe porci si isi vor folosit toate puterile si trucurile pentru a le darama porcilor toate zidurile de aparare. Jocul a fost conceput de catre Rovio, special pentru reteaua de socializare Facebook.

Îţi place acest joc? 78% 18 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Angry Birds - Bad Pigs - Purceluşii" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joc se poate juca folosind Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Angry Birds - Bad Pigs - Purceluşii": Pentru a te juca acest joc ai nevoie de MouseMouse. Fiecare pasare furioasa poate fi lansata spre zidurile si structurile create de purcelusii cei rai, cu ajutorul prastiei. Tinteste locul in care vrei sa tragi cu prastia pentru a lansa pasarea-bomba.

Părerile celor care au jucat "Angry Birds - Bad Pigs - Purceluşii"