Ace Driver - Cursa prin Oraş

In Ace Driver - Cursa prin Oras trebuie sa conduci o masinuta si sa colectezi toate bonusurile pe care le intalnesti in cursa ta. Trebuie sa te feresti de obstacolele ce se afla in drum si sa iei toate punctele din calea ta, sau macar o parte din ele. Deblocheaza si a treia masina pe care o poti folosi in joc, jucandu-te cat mai mult. Ultima masina este mult mai buna la acceleratie si la frane, performante mai bune decat celelalte doua masini care sunt deblocate initial.

Jocul are mai multe nivele pe care le poti trece doar daca conduci masina in cursa de masini cum trebuie. In acest joc de racing trebuie sa iti arati capacitatea de rally driver si aptitudinile de sofer pe care le ai.

Îţi place acest joc? 84% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Ace Driver - Cursa prin Oraş" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te conduce masinuta de curse.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Ace Driver - Cursa prin Oraş": Scopul tau in acest joc este sa strangi cat mai multe puncte in cursa nebuna pe care o faci prin oras. Fereste-te de obstacolele, gropile si masinile care circula pe acelasi drum cu tine, pentru a nu te accidenta.

Părerile celor care au jucat "Ace Driver - Cursa prin Oraş"