3D Rally Racing

Alege o cursa si o masina pentru a porni in aventura 3D intr-un rally de nota 10. Esti un pilot de curse care isi poate alege o locatie, o pista pe care sa concureze cu alti soferi buni de curse. Masinile de racing sunt create special pentru acest tip de curse de raliu. Ai la dispozitie 5 piste pe care poti face raliu. Doar primele doua piste sunt deblocate si le poti juca la inceput, iar pentru celelalte piste trebuie sa le deblochezi jucandu-te. Jocul iti ofera o pista in desert, o partie pe zapada, un traseu pe timp de noapte, un drum pe timp de ploaie si un drum forestier. De asemenea, iti poti alege o masina pe care sa o conduci din cele doua masini pe care le ai in joc, dar si culoare masinii.

Fiecare cursa are mai multi oponenti pe care trebuie sa ii depasesti si sa termini pe locul intai cursa. Daca iesi invingator, castigi cursa. Termina fiecare din cele 3 partide de pe fiecare pista de cursa pentru a putea intra in topul celor mai buni soferi de rally racing in 3-D.

Pentru a te juca si pentru ca scorul tau sa ramana in memoria jocului, la inceput trebuie sa iti alegi un nickname unic. Baga viteza!

Îţi place acest joc? 84% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "3D Rally Racing" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a conduce masina de curse in acest joc de rally racing.


Instrucţiuni - Cum se joacă "3D Rally Racing": Intra in cursa nebuna pe cele 5 piste pe care le ai la dispozitie, conducand una sau chiar ambele masini din joc. Pentru a debloca pistele 3, 4 si 5, trebuie sa termini primele doua piste pe primul loc. Deci trebuie sa iesi invingator, pe primul loc, pentru a te juca tot jocul.

Părerile celor care au jucat "3D Rally Racing"